Køb for over 500 kr. giver fri forsendelse.

Shop

Den græske forbindelse

kr. 248,00

Roman om to danske arkitekter, der satte afgørende præg på 1800-tallets europæiske arkitektur: brødrene Christian og Theophilus Hansen. Christian, der skulle bygge den nye hovedstad Athen og Theo, der blev kejsertidens foretrukne arkitekt i Wien.

Beskrivelse

Roman om brødrene Christian og Theophilus Hansen, der skulle sætte afgørende præg på den europæiske arkitektur i 1800-tallet. Christian, som skulle bygge den nye hovedstad Athen og Theo, der skulle blive kejsertidens foretrukne arkitekt i Wien.

For første gang udkommer en roman om to danske arkitekter, der skulle sætte afgørende præg på den europæiske arkitekturarena: Brødrene Christian og Theofilus Hansen. Christian, der skulle bygge den nye hovedstad Athen, og som efter et dramatisk liv endte som professor på Kunstakademiet i København, og Theo, der skulle blive kejsertidens foretrukne arkitekt i Wien med bygninger især i Ringstrasse som Musikverein og parlamentet.
Bogen er faktion, baseret virkelige hændelser, og titlen hentyder til brødrenes dramatiske år i Athen omkring den græske nations fødsel og de stormagtsintriger, der førte til statskuppet i 1843. Theo’s 200 års jubilæum blev netop fejret i år.

  • Sideantal :: 192
  • Udgave :: 1.
  • Indbinding :: Helbind

Roman om brødrene Christian og Theophilus Hansen, der skulle sætte afgørende præg på den europæiske arkitektur i 1800-tallet. Christian, som skulle bygge den nye hovedstad Athen og Theo, der skulle blive kejsertidens foretrukne arkitekt i Wien med bygninger især i Ringstrasse som Musikverein og Parlamentet. Udkommer 29. oktober.