Køb for over 500 kr. giver fri forsendelse.

Shop

Dansk Byplanlægning 1992-2015 – den italesatte planlægning

kr. 378,00

Bogen behandler en periode, hvor fysisk planlægning er etableret som disciplin både i de store linjer og i borgernære niveauer. Den viser et plansystem, der er udfordret af samfundsmæssige ændringer og af en øget individualisering.

ISBN: 978-87-92420-39-8 Kategori:

Beskrivelse

Dansk byplanlægning, 1992-2015 – Den italesatte planlægning behandler en periode, hvor fysisk planlægning er etableret som disciplin både i de store linjer og i borgernære niveauer. Den viser et plansystem, der er udfordret af samfundsmæssige ændringer og

Dansk byplanlægning, 1992-2015 – Den italesatte planlægning behandler en periode, hvor fysisk planlægning er etableret som disciplin både i de store linjer og i borgernære niveauer. Den viser et plansystem, der er udfordret af samfundsmæssige ændringer og af en øget individualisering. Efter strukturreformen 2007, hvor regionerne blev nedlagt, er planlægningens målsætning om en ligelig udvikling af hele samfundet afløst af en mere elastisk målsætning om rimelighed. Landsplanerne ændrede karakter hen imod veltalende hensigtserklæringer og det lokale plan blev bureaukratiseret. Plansystemet er modent til en nystrukturering, mener forfatteren, og bogen peger på problemområder, men også nye muligheder.

  • Sideantal :: 288
  • Udgave :: 1.
  • Indbinding :: Helshirting med smudsomslag